Fordele ved at have skærmvægge på et kontor

Det er blevet mere og mere populært at rumopdele et åbent kontor ved hjælp af skærmvægge. Det er der ikke noget at sige til, da skærmvægge eller en rumdeler kontor kan gavne en virksomhed på mange forskellige måder. Overvejer du at få skærmvægge på dit kontor? Så læs med videre her og lær mere om alle fordelene ved dette. 

Skærmvægge skaber et godt arbejdsmiljø

Der er ikke kun en enkelt fordel ved at have skærmvægge på et kontor. Der er mange fordele, hvorfor det kan være svært at vælge skærmvægge fra. Overordnet set er skærmvægge med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Men hvorfor er de det?

  • De er med til at skabe et intimt rum
  • De reducerer støjniveauet

Giv medarbejderne et intimt rum

Ved at have skærmvægge får medarbejderne et intimt rum, hvor de kan sidde i fred og arbejde uden at skulle forholde sig til en masse visuelle indtryk. Det kan være meget forstyrrende, når andre går rundt, eller når der kommer nogen ind ad døren. 

Skærmvægge reducerer støjniveauet

I et åbent kontor kan der hurtigt komme en helt masse støj, da der er mange mennesker, der opholder sig i det samme rum. Det kan være alt fra et larmende tastatur, folk der hoster og meget andet. 

Alle disse lyde gør, at medarbejderne får svært ved at koncentrere sig om det, de er i gang med. Men akustiske skærmvægge er løsningen på dette problem, så alle kan være effektive og produktive.