Danskernes foretrukne personalegode

Har du nogensinde tænkt over, om danskerne har et personalegode, de foretrækker sammenlignet med alle andre? De fleste vil nok tænke, at det er meget individuelt, om det er en frugtordning, gaver til jul, arbejdstøj eller noget helt fjerde. Det er selvfølgelig også forskelligt, hvad medarbejderne foretrækker. Men der er alligevel en ting, der ligger i toppen over de bedste personalegoder.

Medarbejderne er vilde med kaffe

At der er fri kaffe på arbejdspladsen, er det personalegode, som de fleste danskere foretrækker. Det er naturligvis meget forståeligt, da det er et gode året rundt. Det var nok også til at gætte eftersom, at danskerne er et folkefærd, der kan drikke kaffe på alle tider af døgnet. 

Få mere ud af medarbejderne med god kaffe

En virksomhed kan altså få mere ud af deres medarbejdere ved at have en kaffeløsning fra eksempelvis Bentax. Kaffe gør nemlig et menneske mere effektivt og er opkvikkende, hvis trætheden melder sig. Kort sagt kan det godt betale sig at have kaffe på arbejdspladsen.

Kaffe gør også noget godt for arbejdsmiljøet. Det er nemlig ved kaffemaskinen, at medarbejderne lige hurtigt mødes og får en snak, når de henter kaffe. Det er med til, at medarbejderne bliver gladere for at gå på arbejde. 

Kaffeløsning eller en god gammeldags kaffemaskine?

En god gammeldags kaffemaskine kan måske være en god løsning på en arbejdsplads med kun få ansatte. Dog kræver det, at der altid er nogen, der sørger for, at der er kaffe på kanden, samt at kaffen ikke har stået alt for længe. Den mest optimale metode til at forkæle medarbejderne med kaffe er dog altid en kaffeløsning.