Skab en lækker smykkesamling

Er du vild med smykker? Det er der ikke noget at sige til, da de virkelig kan sætte prikken over i’et i forhold til alle mulige outfits. Det gælder altså om at få opbygget og skabt en lækker smykkesamling, så du altid har et smykke til ethvert outfit samt til enhver anledning. Men hvordan gør du så lige det? Læs med her og find ud af, hvordan du skaber en lækker smykkesamling.

Er du en sølv- eller guldpige?

Først og fremmest bør du finde ud af, om du mest er til guldsmykker eller sølvsmykker eller begge dele. Du bør vælge smykker ud fra din hudtone, da både du og smykkerne kommer bedst til sin ret på denne måde. 

Smykkesæt er altid en god idé

Hvis du selv har lidt svært ved at finde ud af, hvilke smykker der passer sammen, bør du vende blikket mod smykkesæt. Med smykkesæt i din samling skal du ikke tænke over, om din halskæde passer godt sammen med de øreringe, du har valgt. Der findes et væld af smykkesæt på markedet, så du kan uden tvivl finde et sæt, der passer perfekt til dig og din personlige stil.

Find frem til en smykkehandler med smykker du elsker

Du kan også nemmere få skabt en lækker smykkesamling, hvis du finder frem til en eller flere smykkeforhandlere med smykker, som du er helt vild med. Det kan eksempelvis være, at Sisi Copenhagen er det helt rette sted for dig, når du skal købe smykker.