Skab dit drømmekontor med en fleksibel og multifunktionel skærmvæg

Et åbent kontorlandskab kommer med både fordele og ulemper. Derfor er det alfa og omega, at sådan et kontor indrettes på en måde, hvor der er plads til, at medarbejderne kan arbejde effektivt og uden en masse støj omkring dem hele tiden.

Dette kan naturligvis være svært at sørge for i et åbent kontor. Men der findes heldigvis løsninger, der kan hjælpe dig med at indrette det perfekte åbne kontor. Læs med videre her og find ud af, hvad du blandt andet kan gøre.

Vælg en æstetisk tiltalende skærmvæg

For at skabe det perfekte åbne kontor er det værd at tage et kig på en skærmvæg. Du behøver dog ikke at vælge en neutral skærmvæg. I stedet bør du tage et kig på molo softwall, som er en fleksibel og multifunktionel akustisk skærmvæg. 

Denne skærmvæg skiller sig ud fra mængden takket være dets legende lette og drømmeagtige udtryk. Den smukke skærmvæg kan blive helt op til 4,5 meter lang, men fylder kun 5 cm. i sammenpresset tilstand. Når denne skærmvæg er foldet ud, kan den enten stå lige, eller den kan formes med bølgende kurver.

Undgå en masse støj på det åbne kontor

På et åbent kontor er der ingen tvivl om, at støjen kan være en udfordring. Dette er ikke særlig hensigtsmæssigt, da støj kan påvirke medarbejdernes trivsel og effektivitet. Med skærmvæggen molo softwall finder du en riflet overfladestruktur, der absorberer støj, hvilket derved forbedrer akustikken i rummet markant.

Selvfølgelig kan skærmvæggen ikke stoppe lyden helt. Men akustiske skærmvægge, såsom molo softwall, kan gøre en mærkbar forskel og tage toppen af udfordringen. Så hvis du er på udkig efter en smuk og fleksibel akustisk skærmvæg, er molo softwall et rigtig godt bud til et åbent kontor.