Sædvane krydsord

SÆDVANE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 30 løsningsforslag for ordet SÆDVANE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til SÆDVANE.

Synonym for Sædvane – Synonymbog.com

Synonym for Sædvane

Ordet sædvane bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Sædvane forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Sædvane

Synonymer for SÆDVANE – Krydsord

Synonymer for SÆDVANE

Liste over synonymer til det ord SÆDVANE og 37 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

SÆDVANE – Krydsord

Svar ✓ for SÆDVANE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste praksis med 7 …

Svar ✅ for SÆDVANE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

SÆDVANE – tysk oversættelse – bab.la dansk-tysk ordbog

Oversættelse for ‘sædvane’ i den gratis dansk-tysk ordbog og mange andre tyske oversættelser.

Hvad er oversættelsen af “sædvane” i engelsk? – Bab.la

Oversættelse for ‘sædvane’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

sharia – Den Store Danske – lex.dk

sharia | lex.dk – Den Store Danske

Den store opgave for muslimerne har derfor bestået i at granske Koranen og Muhammeds sædvane, sunna, for at udlede, hvad Guds sharia rummer af regler.

Sharia, (arab. sharī’a), den islamiske betegnelse for Guds åbenbarede lov til menneskene. I ældre jødisk og kristen litteratur på arabisk bliver betegnelsen også brugt om den lov, fx Moseloven, som Gud har åbenbaret gennem sine profeter. I Koranen optræder ordet sharia kun en enkelt gang; her betyder det den vej, som Gud har anvist. Det er menneskets pligt og opgave i livet at efterleve sharia, forstået bredt som regler for gudsdyrkelse, levevis og samfundsmedlemmernes omgang med hinanden.

Wordfeud ord med Æ – Krydsord.dk

Ord med Æ – se vores fantastiske liste over ord med Æ til Wordfeud

Sædvane. Sækfuld. Sækkede. Sækkene. Sælerne. Sælgere. Sælhund. Sæljagt. Sællert. Sælsomt. Sælunge. Sænkede. Sænkene. Sænklod. Særbarn. Særboer. Særboet.

Beredvillige bøssevenner hjalp hendes filantropiske …

5. nov. 2022 — Birgitte Possing: Mod sædvane – En fortælling om at skabe liv. Strandberg Publishing, 272 sider. Familieplanlægning er en kulturel kampzone, …

Keywords: sædvane krydsord