Alt du bør vide om spejle

Spejle er ikke kun til for, at du kan spejle dig i dem. Du kan blandt andet også anvende spejle til at få et rum til at virke større, da de giver dybde til et rum. Der findes et hav af spejle på markedet, og alle disse spejle kan gøre meget for din indretning af et rum. Du bør derfor altid tænke dig godt om, når du skal købe et spejl til et rum i din bolig. 

Det bør du overveje ved køb af et spejl

Når du skal købe et spejl, er det en fordel, at du gør dig nogle overvejelser. Derved sikrer du dig, at du får det mest optimale spejl til det pågældende rum. Du kan eksempelvis overveje følgende:

  • Hvilken form skal dit spejl have? Du kan vælge mellem et ovalt, et rundt og et firkantet spejl.
  • Hvor skal spejlet hænge? Der kan være stor forskel på, hvilket spejl du bør vælge i forhold til, hvilket rum spejlet skal være i. Så skal det hænge i entréen, i soveværelset, på badeværelset eller et andet sted?
  • Hvor stort må spejlet være? Du bør også måle op, hvor stort et spejl der er plads til, hvor det skal hænge. Ellers kan du risikere, at du kommer til at købe et spejl, der er alt for stort.
  • Har du brug for et spejl med lys? Du bør også tænke over, om det er praktisk at have et spejl med lys eller ej.
  • Kunne det være en fordel med et spejl, der ikke dugger? Her skal du være opmærksom på, at sådan et spejl kræver strøm, da det er forsynet med et varmelegeme.